M2M-produkter og -services
til dine løsninger

Læs mere

Optimale M2M-løsninger og rådgivning
baseret på mangeårige erfaringer

Læs mere

Onlineværktøj, der giver dig ét samlet overblik real-time
og ét sted at administrere dine løsninger

Læs mere

Fremtidssikrede og effektive løsninger
til energibranchen

Læs mere

Din teleoperatør til M2M

  • Én operatør, to netværk
  • Brugervenlig onlineadministration
  • Skræddersyede løsninger, der forbinder enheder verden over
  • Stor indsigt og mange års erfaring

Referencer

Digitale læremidler

Vi har endelig fundet et produkt, hvor vi nemt og simpelt får et samlet overblik over vores SIM-kort. Den tekniske support er kompetent og responstiderne er ganske hurtige. SimService er med årene blevet vores foretrukne leverandør af M2M-service.

Michael Søren Holstein Hansen, Adm. direktør

Trådløs temperaturovervågning

Thermit er glade for samarbejdet, hurtig levering af kort og support. Vi valgte primært SimService pga. den gode webportal, hvor der er rigtig gode muligheder for egen styring af kort og hurtigt overblik over forbrug pr. kort.

Ivan Hansen, Salgschef

Sporings- og pejleudstyr til plejesektoren

Vi valgte SimService, fordi de leverer den bedste og mest brugervenlige backend på markedet lige nu, ligesom fleksibiliteten og kundeservicen er i top. Efter vurdering af vores behov har SimService lavet en konkurrencedygtig sammensætning af produkter til os, der gør det muligt for os at ekspandere i hele Norden.

Tommy Rasmussen, Direktør

Tracking og logistik

Ingen kæde er stærkere end det svageste led.
Derfor er det vigtigt for os at samarbejde med en teknisk funderet SIM-kort leverandør og operatør. At prisen samtidig er konkurrencedygtig skader bestemt ikke.

Jan Nørskov, Direktør

Beredskab, transport & mobilitet

Locus leverer kosteffektive it-løsninger, der gør hverdagen enklere – og det gør vi med SimServices hjælp. Vi valgte SimService pga. deres yderst kompetente tekniske support, effektive logistikstyring af SIM-kort, et sikkert lukket netværk og overvågeværktøjer, der holder vores dataforbrug på et minimum.

Thomas Frederiksen, Servicemanager

Overvågning, genfinding og flådestyring

Som kunde hos SimService får vi altid top support af et professionelt og hjælpsomt personale. SimServices online platform gør det let for os at styre vores daglige handling af SIM-kort – så vi kan koncentrere os om at give den bedste service og EU-dækning til vores kunder.

Brian Clemens, CEO

Klik her, for aktivere dit SIM-kort til CTSmall