Vedr. Coronavirus!
I disse tider sidder SimService fortsat klar til at servicere og hjælpe jer.

Vi støtter naturligvis myndighedernes initiativer vedr. COVID-19/coronavirus, ligesom vi følger alle deres anvisninger. Vi har derfor implementeret alle de nødvendige tiltag for på én og samme tid at kunne opretholde den normale drift og sikre vores medarbejderes helbred.

Den nuværende situation kræver af denne grund, at alle fysiske møder erstattes med virtuelle møder i et stykke tid. Vores konsulenter og kundeservice vil fortsat stå til jeres rådighed og er klar til at hjælpe jer som altid.

Hvis I har nogen spørgsmål eller forespørgsler, er I mere end velkomne til at kontakte os på +45 7022 2045 mandag til torsdag mellem kl. 8.00 og 16.00, og fredag mellem kl. 8.00 og 15.00.

Med venlig hilsen

SimService A/S

SimService - Din teleoperatør til styring, regulering og overvågning

Vi tilbyder:
 • Services og mobildataforbindelser til M2M & IOT-markedet
 • Én operatør med flere netværk
 • Skræddersyede abonnementer, som forbinder enheder verden over
 • Måneds- og årsabonnementer med eller uden statisk IP
 • Sikkert netværk
 • Brugervenlige platforme for online administration af abonnementer og SIM-kort
 • Stor indsigt og mange års erfaring inden for M2M & IOT
Wireless Logic præsentations video

Om SimService A/S
Siden 2006, har SimService A/S været på forkant med den teknologiske udvikling ,og har stor teknisk erfaring og mangeårige kompetencer indenfor det yderst spændende med også komplekse globale M2M- & IOT markedet

Kommunikation mellem maskiner, også kaldt M2M, ligger grundlaget for et kraftigt voksende marked for multisammenkobling af intelligente enheder, også kaldet IoT.

M2M & Internet of Things (IoT) er i dag blevet en større del af dagligdagen både hjemme i privaten, men også i den daglige drift på tværs af næsten alle brancher, og kan i flere tilfælde være med til at forenkle eller optimerer ressourcetrækkene i den enkelte virksomhed.

SimService A/S har, gennem innovation og daglig samarbejde med producenter, distributører, forhandlere og kunder skabt en platform og forretningsmodel der tilføjer value add internt og mod det marked de enkelte ønsker at tilgå.

Det betyder blandt andet, at fokus er flyttet fra kun at omhandle stand alone enheder, til i dag at indeholde en helhedsløsning, der tilsikre optimal udnyttelse det enkelte produkt eller projekt.

Vi arbejder dagligt aktivt med at inspirere, og hjælpe virksomheder og myndigheder med at skabe værdi gennem innovativ udnyttelse af mobilteknologien, i produkter, processer og miljøer.

Vores mål er at fremme danske virksomheders brug af M2M-kommunikationsløsninger – for derved at skabe øgede konkurrencefordele eller driftsmæssige fordele for vores kunder.

Vi kan - i kraft af vores mangeårige erfaring og stærke samarbejdspartnere – levere optimale kommunikationsløsninger og rådgivning inden for M2M & IoT.

Profil
SimService blev stiftet i 2006 af Kim Kvist Wiig og Steen Gregersen og blev i 2015 en del af Wireless Logic koncernen, som er en af de førende europæisk managed services provider indenfor M2M & IOT.
SimService part of Wireless Logic er altid på forkant med den teknologiske udvikling og har stor teknisk erfaring og mangeårige kompetencer indenfor M2M & IOT.

Vores vision:
Skubber til grænserne, mens markedet udvikler sig – indenfor IoT / M2M-styrede tjenester – for at forenkle tilslutningsmulighederne og give slutbrugerne den nemmeste adgang til mobil netværket.

Vores Mission:
Vi arbejder aktivt med at inspirere og hjælpe virksomheder og myndigheder med at skabe værdi gennem innovativ udnyttelse af mobilteknologien i produkter, processer og miljøer. Vores mål er at fremme virksomheders brug af IoT & M2M-kommunikationsløsninger – for de derved kan skabe øgede konkurrencefordele og bedre oplevelser for deres kunder.

SimService A/S - Din teleoperatør til styring, regulering og overvågning


Wireless Logic
Wireless Logic er fokuseret på at levere "first to market" løsninger, der omfatter de sidste nye og udviklede teknologier, der er til rådighed i markedet. I dag fokuserer Wireless Logic på en række vigtige markedssegmenter, der leverer komplette M2M & IoT-styrede tjenester på tværs af både mobil-, satellit-, lavmissions-trådløse netværks løsninger.

Med produkterne SIM-Pro, Net-Pro og Bill-Pro har Wireless Logic skabt en global platform for M2M & IOT produkter, som sikre både høj sikkerhed, nem administration af SIM-Kort og omkostningsstyring, der gør både partnere og virksomhederne i stand til at udnytte de mange muligheder i M2M & IOT.

Wireless Logic mange specialiserede tjenester supplerer den grundlæggende forbindelse til et SIM-kort, og giver kunderne et skræddersyet, fuldt styret og meget konkurrencedygtigt supplement til deres forretning med en problemfri administreret service uanset placering eller abonnementsstørrelse af SIM-kort.

wireless Logic
Få mere at vide om Wireless Logic på deres hjemmeside.

Wireless Logic Organisation
Organisationen er struktureret til at udnytte ny produktudvikling med forskning, udvikling og efterfølgende support. Arbejdet er ofte i samarbejde med vores eksterne partnere med bestræbelser på at sikre at være i spidsen for den ’IoT & M2M-tilsluttede verden.

Lokationer
Wireless Logic Group Group Head Office er baseret i Hurley, UK.

Kontorer i Europa med salg, forretningsudvikling, support og teknisk support:

UKWireless Logic, Hurleywww.wirelesslogic.com
FrankrigWireless Logic, Aix-en-Provence-
TysklandWireless Logic, Grassbrunn & Hamborg-
-Mdex, Tangstedtwww.mdex.de
SpanienWireless Logic, Vizcaya-
DanmarkSimService A/S, Køgewww.simservice.dk
Udviklingsafdelinger i Europa:
UK, Danmark og Polen.Vigtig driftsinformation - 4G/LTE er slået til

Alle SimService SIM kort har nu 4G/LTE slået til i vores systemer, hvilket gælder på alle vores APN’er. For at kunne anvende 4G, så skal der anvendes udstyr, som understøtter netværksteknologien, samt SIM kortet skal være af typen USIM (kan oplyses ved henvendelse til os).”

IoT & M2M løsninger

Kom godt igang

I fanen SIM-kort til IoT og M2M kan du få mere information om hvilke primære områder Hvor der bruges SIM-kort.

Et SIM-kort indeholder et abonnement inkl. services.

IoT områder


Stor ekspertise
SimService har med stor succes hjulpet virksomheder og organisationer med at navigere på det komplekse og voksende globale M2M-marked.

Vi kan – i kraft af vores mangeårige erfaring og stærke samarbejdspartnere - levere optimale kommunikationsløsninger og rådgivning inden for M2M.

Hvad er "Machine-to-Machine" (M2M)?
M2M handler kort og godt om kommunikation mellem maskiner. Teknologien omtales også som tingenes internet (”Internet of Things”) og er en del af en ny verden, hvor maskiner og traditionelle hverdagsting opkobles til internettet og bliver intelligente. Anvendelsesmulighederne er uendelige.
SIM-kort

Vi tilbyder følgende M2M og IoT SIM-kort. SIM-kortene er blandt andet modstandsdygtige overfor store temperatur udsving.

SIM-kort til M2M
Vi leverer SIM-kort i forskellige formfaktorer, lige fra Plug-In SIM-kort til embedded-SIMs, alle med de-aktiverede PIN- og PUK-koder og uden overflødig emballage. Du får dit eget SIM-kort lager, og først når et kort aktiveres, begynder du at betale abonnementsafgifter.

SIM-kort
Stregkoder på SIM-kort?
Et SIM-kort fra SimService er altid forsynet med en stregkode, der indeholder et telefonnummer og et SIM-kortnummer, hvilket gør det
nemt at læse med en stregkodescanner.

Simkort fra SimService sikre, at du altid har dine nyttige oplysninger ved hånden Numrene er trykt på såvel SIM-kortets plastik "body" og samtidig på den lille chip.

Administration af SIM-kort og kommunikation!

Med SimServices unikke onlineværktøj administrerer du dine egne SIM-kort.

Du kan blandt andet aktivere og holde styr på, hvilke SIM-kort der sidder i hvilke enheder, følge forbrug på hver enkelt kort og meget andet - Du bliver derved (næsten) din egen teleoperatør.

SIM-kort typer

Standard (2FF)
Til ældre M2M enheder.

2ff SIM-kort
Type Dimensioner
Standard 25 x 15 x 0,76 mm.
3 i 1 (Standard, Micro, Nano)
Til M2M løsninger med forskellige typer enheder.

3i1 SIM-kort
Type Dimensioner
Standard 25 x 15 x 0,76 mm.
Micro 15 x 12 x 0,76 mm.
Nano 12,3 x 8,8 x 0,76 mm.
Embedded SIM-kort (QFN8)
Til fastmontering i IoT & M2M enheder.

Embedded SIM-kort
Type Dimensioner
Embedded (QFN8) 6 x 5 x 1 mm.

En verden af muligheder

Med M2M-teknologien er der et utal af muligheder for indhente data der kan være med til at optimere rentabilitet og effektivitet. Samtidig åbner teknologien mulighed for kommunikation mellem enheder via en automatiseret proces.

Klik på ikonerne for at få mere information om det pågældende område.
Iot områderSMS Info
Med SMS info
blll
Abonnementer

Vi tilbyder som udgangspunkt 2 slags abonnementstyper som kan kombineres med forskellige services.
Vores salgsteam hjælper gerne med til at sammensætte et abonnement som passer til dit behov.

M2M månedsabonnementM2M månedsabonnement
Abonnement: Månedsabonnement
Data: Forbrugsafregnet/Forbrugspakker
Roaming/udland: Valgfrit
SMS: Forbrugsafregnet/Forbrugspakker
CSD/tale: Forbrugsafregnet/Forbrugspakker
APN Internet (standard), Offentlig IP (IPV4) og M2M SimSecure kan tilkøbes
M2M årsabonnmentM2M årsabonnement
Abonnement: Årsabonnement
Data: Forbrugsafregnet/Forbrugspakker
Roaming/udland: Valgfrit
SMS: Forbrugsafregnet/Forbrugspakker
CSD/tale: Forbrugsafregnet/Forbrugspakker
APN Internet (standard), Offentlig IP (IPV4) og M2M SimSecure kan tilkøbes
Services

Vi tilbyder følgende services til SIM-kortene.

Klik på ikonerne for at få mere information om det pågældende område.
Platforme

Vi gør en forskel

SimService er mere end blot en teleoperatør. Vi skaber værdi og tryghed for vores kunder ved aktivt at tage del i hele kommunikationen og ikke mindst implementeringen og driften af den valgte M2M-løsning.

Til at understøtte vores kunders forretning har vi udviklet unikke onlineværktøjer, som skaber fuldt overblik og sikre en effektiv administration af den enkelte SIM-kort enhed og abonnementerne som helhed.

Klik på ikonerne for at få mere information om det pågældende onlineværktøj eller platform.

SIM-kort platform administration


APN og Sikkerhed

IP adressering og APN
SimService tilbyder IP adressering på mange niveauer. IP adressering styres af et APN (Access point name).

Vi tilbyder 3 forskellige typer APN som kan bruges globalt.

Klik på ikonerne for at få mere information om det pågældende APN.

SIM-kort APN

Links
Få mere at vide om APN

Dækning

Her kan du få oplyst driftsinformation og dækning i følgende zoner.
Priserne for brug af SIM-kort i de pågældende zoner kan du finde her.

Download dækningsliste

SimService dæknningskort

Support

Vi er her for at hjælpe dig, og denne side er første skridt for at du kan få svar på spørgsmål og hjælp til at komme videre. Under de enkelte faner har vi lavet en FAQ omkring de enkelte områder.


SimService Kundesupport

Skulle du ikke have fået svar på dit spørgsmål og kan komme videre er du velkommen til at kontakte vores support på:

+45 7022 2045

Man - torsdag: 8:00 - 16:00
Fre: 8:00 - 15:00

Husk at have disse oplysninger klar når du kontakter os:

Henvelser vedr. SIM-kort, netværk og dækning.
 • MSISDN/ Mobil nummer på det SIM-kort henvendelsen drejer sig om
 • Lokationen hvor enheden med SIM-kortet befinder sig.
Henvelser vedr. faktura og betalinger
 • CVR-nummer/aftalenummer
 • Faktura ID
SimService Support


SIM-kort

Understøtter SimService MMS?
Svar: Nej, vi understøtter ikke MMS.

Hvad er min PIN kode til SIM-kortet?
Svar: SimService SIM-kortet anvender ikke pinkode.

Kan SimService genåbne et allerede opsagt SIM-kort?
Svar: Ja, hvis du retter henvendelse til os inden 30 dage fra lukningsdatoen.

Understøtter SimService SIM-kort 4G?
Svar: Ja, vi understøtter 4G på vores SIM kort, både TDC og Telenor SIM-kort.

Hvilke netværksteknologier understøtter SimService SIM-kort?
Svar: Netværksteknologier er ethernet ect.

Hvilke datakommunikationsteknologier understøtter SimService SIM-kort?
Svar: CSD, HSCSD, GPRS, EGPRS, HSPA, HSDPA, HSDPA+, LTE og LTE+.

Hvad er CSD og HSCSD?
Svar: Circuit Switched Data og High Speed Circuit Switched Data er dataopkald foretaget på talekanaler i et mobilnetværk. Hastigheder f.eks. 9600bps (CSD) eller 14400bps (HSCSD).

Hvad er GPRS?
Svar: General Packet Radio Service er IP datakommunikation i et 2G mobilnetværk. Hastighed cirka 20-50 Kbit/s. Hastigheder er ”best effort”.

Hvad er EGPRS?
Svar: Enhanced General Packet Radio Service er IP datakommunikation i et 2G mobilnetværk. Hastighed cirka 40-200 Kbit/s. Hastigheder er ”best effort”.

Hvad er HSDPA og HSDPA+?
Svar: High Speed Downlink Packet Access er IP datakommunikation i et 3G mobilnetværk. Hastighed op til 337.5 Mbit/s. Hastigheder er ”best effort”.

Hvad er LTE og LTE+?
Svar: Long Term Evolution er IP datakommunikation i et 4G mobilnetværk. Hastigheder op til 1 Gbit/s. Hastigheder er ”best effort”.

Hvilke lande kan SIM kortene anvendes i?
Svar: Du kan se vores roamingpartnere her:link til oversigt.

Hvilket SMS beskedcentralnummer skal anvendes?
Svar: SimService SIM-kort, der anvender Telenors netværk, skal anvende +4540590000, og SIM-kort på TDC netværk skal anvende +4540390900.


DriftsinformationHvorledes er Jeres dækning på mobilnetværket?
Svar: Vi tilbyder SIM-kort, som anvender Telenor eller TDC netværk.
Du kan se deres dækningsforhold her:

Telenor dækningskort

TDC dækningskort
Kan jeg selv teste, om SIM-kort er på netværk?
Svar: Ja, du kan altid sende en almindelig SMS til din enhed, og i SMS beskeden bede om en leveringsrapport.

SMS Netværk Beskrivelse
*k# Telenor Send blot teksten i SMS til dit SIM-korts nummer, hvorefter du vil modtage et svar*.
*0# TDC Send blot teksten i SMS til dit SIM-korts nummer, hvorefter du vil modtage et svar*.
* = Modtager du besked retur, hvor der står ”besked forsøgt leveret”, så er enheden ikke på netværk.
Modtager du besked retur ”besked leveret”, så er enheden lige nu på netværk.


IP adresser og APN muligheder

APN betyder Access Point Name. Mobile Internet brugere og M2M-enheder på GSM- netværk kræver et adgangspunkt (APN) for at fåadgang til internettet. Som standard tilbyder SimService Internet APN, som er envejskommunikation fra din M2M-enhed til dit backendsystem. Du kan også vælge M2M offentlig IP (IPV4). Denne løsning er en åben forbindelse til internettet, som bør sikres. Ønsker du meresikkerhed til din løsning, skal du overveje M2M SimSecure (lukket netværk).

Hvilket APN skal jeg bruge?
Svar: Standard APN hedder internet for både TDC og Telenor. APN sp.simservice.dk anvendes kun, hvis SIM-kort er en del af et lukket netværk. APN simstaticip.com anvendes, hvis du har statisk IP på dit SIM-kort.
Tilbyder SimService statisk IP adresse?
Svar: Ja, du kan tilkøbe statisk IP. APN hedder simstaticip.com og giver en statisk offentligt tilgængelig IP adresse.


Guide

Hvad er M2M og IoT?

M2M og IoT basis til din virksomhed.

Her er en guide, til forståelse af forbundne enheder.

Men først, hvad er Machine2Machine og Internet of Things?

Kommunikation mellem maskiner, også kaldt M2M, ligger grundlaget for et kraftigt voksende marked for multisammenkobling af intelligente enheder, også kaldet IoT.
Konceptet med at forbinde enheder (i.e.”Thing” ) med internettet (og/ eller til hinanden) med hensigten at lade dem tale sammen, lytte og/ eller udfører opgaver.
Dette inkluderer alt fra telefoner, kaffemaskiner, vaskemaskiner, hovedtelefoner, lamper, wearables og næsten alt andet du kan tænke dig.

Internettet af hvad?IoT ordbog – de ”smarte udtryk”
Vidste du?

Seneste informationer fra SimService A/S

Ældre informationer


Hvad siger vores kunder


Kontakt SimService

Ring til os

Tlf.: +45 7022 2045

Telefonerne er åbne:
Mandag - torsdag 8:00 - 16:00
Fredag 8:00 - 15:00
Find os på google maps


Valdemarshaab 11, 1 4600 Køge, Danmark


SimService A/S

Send os en e-mail
Du er altid velkommen til at kontakte os pr. e-mail. Benyt venligst kontaktformularen for neden. Vi besvarer din henvendelse indenfor 24 timer på arbejdsdage.

Kontakformular