Cookies og persondatapolitik

Cookies på www.simservice.dk

På simservice.dk anvender vi cookies. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du dette.

Hvad er en cookie?

En cookie er en datafil, som en hjemmeside gemmer på dit it-udstyr, f.eks. computer, tablet, smartphone eller lignende. Formålet er at genkende it-udstyret og dermed observere, hvordan du bruger hjemmesiden. Dvs. cookies bruges eksempelvis til at se, hvordan du har bevæget dig rundt på siderne, eller til at huske, hvad du har lagt i din indkøbskurv, eller at du er logget ind.

Cookies er i almindelighed passive filer, der ikke kan indsamlede de oplysninger, der er på din computer, eller sprede computervirus og andre skadelige programmer.

Nogle cookies gemmes kun på dit it-udstyr, så længe du har din browser åben, mens andre bliver gemt på dit it-udstyr i flere år.

Lovgivningen for brug af cookies finder du her:

Du kan som hovedregel tilgå simservice.dk uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. SimService beder dig først om oplysninger, herunder personlige kontaktoplysninger, når du:

  • giver kontooplysninger i forbindelse med, at du opretter eller foretager ændringer på din konto i SimServices webshop
  • på vegne af din virksomhed ser eller foretager køb af et produkt eller en tjenesteydelse i SimServices webshop
  • på vegne af din virksomhed foretager betaling af køb
  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
  • tilmelder dig nyhedsbreve
  • iøvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde

Obligatoriske oplysninger er altid markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse hermed er frivilligt.

Da SimService.dk alene henvender sig til erhvervskunder, vil de oplysninger SimService forespørger normalt alene være virksomhedsoplysninger. Personligeoplysninger (dvs. oplysninger, der kan bruges til at identificere en fysisk person) vil typisk være en medarbejders kontaktinformationer, som f.eks. personens for-og efternavn, e-mailadresse og arbejdsadresse.

SimService anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik. Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger (trafikdata, herunder IP-adresser) kan i denne forbindelse være nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender simservice.dk.

På simservice.dk er der links til andre hjemmesider eller til integrerede hjemmesider. SimService er ikke ansvarlig for indholdet af andre virksomheders hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, bør du altid læsehjemmesidens persondatapolitik og andre relevante politikker.

Hvad bruger vi personoplysninger til?

SimService indsamler kun de personoplysninger,der er nødvendige for at behandle din henvendelse; levere den ydelse, som du efterspørger, og gennemføre et køb. Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunder, og vi opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler, f.eks. kortnumre på betalingskort.

Vi bruger kun dine personlige oplysninger til markedsføringsmæssige formål, hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke, med mindre lovgivningen tillader os at kontakte dig uden først at indhente dit samtykke. Du har altid mulighed for at angive, at du ikke fremover ønsker at modtage flere e-mails eller andre oplysninger fra os. Endvidere kan du til enhver tid framelde nyhedsbreve og lignende ved at kontakte SimServices kundeservice.

Personoplysninger, der registreres viaGoogle Analytics, bruges til at analysere brugernes anvendelse af simservice.dk. Oplysningerne anvender vi bl.a. til at forbedre hjemmesiden, tilpasse vores udbud af produkter og videreudvikle vores hjemmeside.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på simservice.dk videregives kun til virksomhedens interne afdelinger og udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere produkter eller tjenesteydelser, som du har bestilt.

SimService videregiver ikke personoplysninger til andre, med mindre du specifikt har givet samtykket til det, eller det sker i henhold til gældende lov.

Som nævnt ovenfor, anvender SimServiceGoogle Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Hvor loven kræver det, kan Google videregive informationerne til tredjepart eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics, som du finder på http://www.google.com/policies/privacy/, accepteres ved besøg på simservice.dk.

Beskyttelse af personoplysninger

Vi har høje standarder for sikkerhed - også når det gælder beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Derfor har vi en række interne procedurer og politikker, der sikrer, at vi lever op til vores høje sikkerhedsstandarder.

Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Adgang til oplysninger

Du kan altid logge ind på din konto i SimServices webshop og se og ændre dine oplysninger. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os. Du har også ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov for det. Du har desuden ret til at gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte SimServices kundeservice.

Version 06.2016.